Blog

Home/Blog
Blog2023-01-26T14:09:34+01:00

Jeito B.V. lid van CW Brainport

We zijn blij om aan te kondigen dat we lid zijn geworden van Stichting Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport. Het Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport is een organisatie die zich richt op het versterken van de cyberweerbaarheid in Nederland.

Als lid van de stichting, zullen we de kans krijgen om samen te werken met andere leden, waaronder bedrijven, overheden, onderwijsinstellingen en kennisinstellingen, om de cyberweerbaarheid in Nederland te versterken. Dit omvat het delen van kennis en expertise, het ontwikkelen van trainingen en het organiseren van evenementen om de bewustwording van cyberweerbaarheid te verhogen.

We zijn erg enthousiast over de kansen die het Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport ons biedt en we kijken ernaar uit om samen te werken met andere leden om de cyberweerbaarheid in Nederland te versterken. Cybersecurity is een groeiende bekommernis voor bedrijven over de hele wereld en we geloven dat door samen te werken en onze kennis en expertise te delen, we kunnen bijdragen aan een veiligere digitale toekomst voor iedereen.

February 1st, 2023|Categories: News|Tags: |

OpenAI

OpenAI is een onderzoeksbedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie (KI) en de toepassing ervan op de realiteit. Ze hebben al diverse succesvolle projecten geleverd, zoals GPT-3, een taalmodel dat ontwikkeld is om taal te begrijpen en te genereren.

In de toekomst verwacht OpenAI dat KI steeds belangrijker zal worden in onze dagelijkse levens en in diverse industrieën. OpenAI zal zich blijven richten op de ontwikkeling van geavanceerde AI-technologieën en deze toepassen op problemen die we in de samenleving tegenkomen. Zo zal zij zich blijven richten op de ontwikkeling van AI-modellen die de menselijke taal begrijpen en genereren, en zich ook richten op andere domeinen zoals computer vision, robotics, en zelfs in de geneeskunde.

OpenAI gelooft ook dat het belangrijk is om de ontwikkeling van AI te sturen op een manier die veilig is voor de samenleving en dat zij zich zal blijven richten op de ethische en maatschappelijke implicaties van AI. Dit betekent dat zij zich zal blijven richten op de ontwikkeling van manieren om AI te ontwikkelen en te gebruiken die eerlijk, transparant en verantwoordelijk zijn.

January 29th, 2023|Categories: News|

OpenKat

Aanstaande donderdag zijn wij aanwezig bij het informatie-evenement van OpenKat. We zijn ontzettend enthousiast om de ontwikkelaars van OpenKat te ontmoeten en te horen over hun innovatieve Open Source-project.

OpenKat is een initiatief van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, gericht op het versterken van de weerbaarheid tegen cybercrime in de zorgsector. Het project richt zich op het verzamelen, analyseren en delen van informatie over cyberbedreigingen in de zorg, met als doel om de wereld te helpen hun systemen en gegevens te beschermen.

Wij zijn onder de indruk van de ambitie en inzet van OpenKat en kijken ernaar uit om te leren hoe we onze eigen bijdrage kunnen leveren aan de strijd tegen cybercrime. We hopen dat we ons kunnen inzetten voor een veiligere wereld voor iedereen.

Houd onze social media in de gaten voor updates van het evenement en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van OpenKat. We kijken er naar uit om onze ervaringen met u te delen en hopen u binnenkort te kunnen informeren over hoe we OpenKat kunnen ondersteunen.

January 26th, 2023|Categories: Uncategorized|

Jeito B.V. Gold Plus sponsor Hacker Hotel 2023

De Hacker Hotel 2023 is het evenement waar iedereen naar uitkijkt en wij als Gold Plus sponsor zijn er trots op om deel te nemen aan deze unieke gelegenheid. Van 10 tot 12 februari 2023 zullen we in de prachtige Westcord Hotel De Veluwe bijeenkomen om te leren en te genieten van interessante lezingen en workshops.

Ben je benieuwd naar de lezingen die er gegevens worden? Hier zijn een paar voorbeelden: “OSINT: The past, present & future” en “”. Of wat dacht je van “I spy with my little WiFi ” en “OSINT: scaling up video analysis with AI &ML”? Dit zijn slechts een paar van de vele onderwerpen die worden behandeld tijdens het evenement. Kijk hier https://pretalx.hackerhotel.nl/hackerhotel-2023/schedule/ voor alle talks.

Voor meer informatie over de Hacker Hotel 2023, bezoek dan de website https://www.hackerhotel.nl. We kijken er naar uit om je te ontmoeten en samen te werken aan een veiligere digitale wereld. Tot op de Hacker Hotel 2023!

 

 

January 1st, 2023|Categories: News|Tags: , , , |
Go to Top