Aanstaande donderdag zijn wij aanwezig bij het informatie-evenement van OpenKat. We zijn ontzettend enthousiast om de ontwikkelaars van OpenKat te ontmoeten en te horen over hun innovatieve Open Source-project.

OpenKat is een initiatief van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, gericht op het versterken van de weerbaarheid tegen cybercrime in de zorgsector. Het project richt zich op het verzamelen, analyseren en delen van informatie over cyberbedreigingen in de zorg, met als doel om de wereld te helpen hun systemen en gegevens te beschermen.

Wij zijn onder de indruk van de ambitie en inzet van OpenKat en kijken ernaar uit om te leren hoe we onze eigen bijdrage kunnen leveren aan de strijd tegen cybercrime. We hopen dat we ons kunnen inzetten voor een veiligere wereld voor iedereen.

Houd onze social media in de gaten voor updates van het evenement en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van OpenKat. We kijken er naar uit om onze ervaringen met u te delen en hopen u binnenkort te kunnen informeren over hoe we OpenKat kunnen ondersteunen.