We zijn blij om aan te kondigen dat we lid zijn geworden van Stichting Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport. Het Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport is een organisatie die zich richt op het versterken van de cyberweerbaarheid in Nederland.

Als lid van de stichting, zullen we de kans krijgen om samen te werken met andere leden, waaronder bedrijven, overheden, onderwijsinstellingen en kennisinstellingen, om de cyberweerbaarheid in Nederland te versterken. Dit omvat het delen van kennis en expertise, het ontwikkelen van trainingen en het organiseren van evenementen om de bewustwording van cyberweerbaarheid te verhogen.

We zijn erg enthousiast over de kansen die het Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport ons biedt en we kijken ernaar uit om samen te werken met andere leden om de cyberweerbaarheid in Nederland te versterken. Cybersecurity is een groeiende bekommernis voor bedrijven over de hele wereld en we geloven dat door samen te werken en onze kennis en expertise te delen, we kunnen bijdragen aan een veiligere digitale toekomst voor iedereen.