Het opzetten van Jeito B.V. was altijd al méér dan enkel een zakelijk avontuur. Het was een belofte. Een belofte van kwaliteit, veiligheid en integriteit. Vanaf het moment dat het idee van Jeito B.V. ontstond, hadden we één glasheldere missie voor ogen: de ISO 27001 certificering behalen.

En nu, na een jaar vol inspanningen, leren, en groei, zijn we ongelofelijk trots om te delen dat deze missie volbracht is!

Waarom ISO 27001?

ISO 27001 is niet zomaar een certificering. Het staat symbool voor een organisatie’s toewijding aan gegevensbeveiliging. Voor ons betekende het ook het nakomen van een belofte die we onszelf en, belangrijker nog, onze klanten hadden gedaan. Deze certificering bevestigt dat we ons voortdurend inzetten om de veiligheid en integriteit van klantgegevens te waarborgen.

De Weg Naar Certificering

Het pad naar ISO 27001 was niet zonder uitdagingen. Maar met een vastberaden team, continue inzet en een heldere visie, hebben we deze belangrijke mijlpaal bereikt. Op dit punt willen we specifiek Jelle van Onna van KAM Certificeringen bedanken, die onvermoeibaar heeft gewerkt om deze ambitie te realiseren.

Wat Nu?

Hoewel we de tijd nemen om deze prestatie te vieren, blijven we vooruit kijken. Onze toewijding aan continue verbetering en innovatie stopt hier niet. We zijn vastbesloten om de lat nog hoger te leggen en ervoor te zorgen dat we consistent waarde leveren aan onze klanten.

We willen iedereen bedanken die ons op deze reis heeft gesteund en vertrouwd. Jullie vertrouwen en geloof in onze visie waren cruciaal voor het behalen van deze certificering.

Tot slot, als je vragen hebt over onze ISO 27001-certificering of hoe wij je kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om samen met jou naar nog grotere hoogten te reiken!